søndag 26. juli 2009

Fra Mo i Rana via Mosjøen, Brønnøysund, Namsos og til Stiklestad.

Etter en runde i Mo i Rana, dro vi videre til Mosjøen. Selv om det var litt surt og kaldt tidelig på dagen, ville vi spasere og se oss rundt. Her var det veldig koselig. Ikke bare den gamle bebyggelsen, men også den nyere delen. Mange detaljer jeg kunne tenkt å nevne. Det vi hadde ekstra glede av, var skiltet med "Åpent" utenfor Sjøgata 35. Inne var det lunt, med en intim stemning. Innredning og atmosfære var spesiell, og vi nøt varm eplekake med krem sammen med kaffien. En deilig avslappet stund som fristet til gjentakelse.
Stoppet i Brønnøysund endte opp med en pose reker til kveldskos. Vi visste at det ikke hadde noen hensikt å leite etter overnattinger i dette området, så vi dro videre til Namsos. Hele vegen var det mye fint å se, men ettersom også Namsos hadde hotellene fulle, tok vi inn på Sjøåsen hotell i Flatanger kommune. Skal kommer tilbake til den overnattingen senere.

Å skrive så mye om turen videre til Ålesund gjør jeg ikke denne gangen. Bare stoppet på Stiklestad, og veien gjennom Verdal sentrum, må jeg ta med her. Det var en veldig positiv opplevelse. Verdal sentrum var velstelt og innbydende, og derfra og fram til Stiklestad var som å kjøre i en park. Selve Stiklestad var verdt mer enn et besøk, så dit må vi nok flere ganger. Et levende museum, hvor det var mulig å kose seg tross mange besøkende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar